Sunday, March 20, 2016
MOJITO
6 cl heledat rummi
1 laim
1,5 cl suhkrusiirupit
8 – 10 värsket piparmündilehte
soodavesi
kaunistus: piparmündioksake
collins klaas
Mündilehed asetatakse jahutatud collins klaasi, peale kallatakse suhkrusiirup. Mündilehed purustatakse kergelt. Laim poolitatakse ja pigistatakse mahl klaasi, üks laimipool lastakse klaasi. Lisatakse rumm, segatakse. Klaas täidetakse purustatud jääga, pikendatakse soodaveega, kergelt segatakse. Kaunistatakse mündioksakesega. Purustamisel mündilehti ei pulbristata ega rebita väikesteks tükkideks. Joogi unikaalsus seisneb mündijäänuste klaasi jäämises. Joogi rahustav leebus tuleb mündist ja tsitruse mahlast.
Serveeritakse joogikõrre ja segamispulgaga.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment