PÕHI
300 gr tumedat sokolaad
200 gr võid
2 dl suhkturt
4 muna
3,5 dl jahu
1 tl vanillsuhkrut
TOORJUUSTUSEGU
200 gr maitsestamata toorjuustu
0,5 suhkrut
1 muna
1 sl jahu
KANUSTAMISEKS
2 dl vaarikaid
Sulata sokolaad ja või kuumas veevannis. Vahusta munad suhkruga kõvaks valgeks vahuks, sega hulka veidi jahtnunud sokolaad. Mikserda teises kausis toorjuustusegu ained hästi segamini. Määri neljakandiline (20x30) vorm võiga. Esmalt vala vormi sokolaadisegu ja seejärel juustusegu. Sega kergelt kahvliga, et tekiks marmormuster. Vajuta segu pinnale vaarikad ja küpseta 175 kraadises ajus 20 min. Isegi kui kook ei tundu valmis olema, ära rohkem küpseta. Õigel ajal ahjust väljevüetuna jahutb kok malaseks ja maitsvaks. Allikas: 100 kooku /3
No comments:
Post a Comment