Monday, February 1, 2016

KOORENE KÕRVITSASUPP INGVERIGA


VAJA

  • 1.5 kg puhastatud kõrvitsat
  • 3 hapukat õuna
  • 5 kartulit
  • 1 sibul
  • 4 küüslauguküünt
  • 100 g võid
  • 4 cm jupp ingverijuurt
  • 1 sl karripulbrit
  • 1.5 l köögiviljapuljongit
  • 3 sl oliiviõli
  • 2 dl 35% rõõska koort


Kuumuta potis õli ja 50 g võid. Pruunista selles hakitud sibul, küüslauk ja ingver. Lisa karripulber. Sega ja lisa puhastatud ning tükeldatud kõrvits ja kartulid. Vala hulka kuum puljong ja lase 15 minutit haududa.
Lisa kooritud, südamikest puhastatud ja tükeldatud õunad ning vahukoor. Keeda, kuni kõik komponendid on pehmed. Siis lase kõik sauseguriga sodiks ja lisa ülejäänud 50 g võid.

No comments:

Post a Comment